Вход | Регистрация

Нов репертоар на "100-те унгарски цигулки"

Нов репертоар на "100-те унгарски цигулки"
АРТ БГ

"100-те унгарски цигулки" идват за втора година в страната ни в още по-голям състав, с нов репертоар и с още по-силен ентусиазъм. 60 цигулки, 9 виоли, 6 виолончело, 10 контрабаса, 9 кларинета и 6 цимбали ще изпълнят с емоции зала 1 на НДК в София, на 9 ноември, от 20 часа, а на 10 ноември от 19 ч. -  ДКС "Васил Левски" във Велико Търново.

115-имата гости ще бъдат посрещнати с традиционна българска музика в съпровод на две гайди в София. Домакините от известен столичен ресторант ще ги нагостят със салата от мариновани калмари, айсберг, краставици, ябълки, магданоз, див лук и малинов дресинг, лек аперитив от фарфале със сос уасаби, авокадо и скариди, както и блюдо от телешки жулиен със скариди, перно, чили с карпачо, гарнирано с краставици със сусам.

Все още има билети от всички ценови категории, като могат да бъдат закупени на касите на Билетен център НДК и ДКС "Васил Левски", както и в системата на Eventim.bg,

Специално за ученици, студенти и пенсионери билетите са на 50%, на цена от 20лв.

Север.бг ще бъде медиен партньор на събитието в старата столица и ще ви запознае с интересни факти за оркестъра и с вълнуващи моменти от концерта му.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар